RECEPTY

Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou

Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Recept na prípravu bravčovej krkovičky s kuracími stehnami na vlastnej šťave s omáčkou z mixovanej mrkvy a petržlenu.

recept,fotorecept,bravčová krkovička,kuracie stehná horné,mrkva,petržlen,Bravčové mäso,Kuracie mäso,Bezlaktózové,Bezlepkové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

5

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Ingrediencie

Ingrediencie

bobkový list

2

??

kusy

kcal

bravčová krkovička

400

1148

gramov

kcal

cukor kryštálový

1

61

polievková lyžica

kcal

korenie nové - pimentovník pravý

5

??

kusov

kcal

korenie čierne celé

10

??

kusov

kcal

korenie čierne mleté

¼

5

čajovej lyžičky

kcal

kuracie stehná horné

500

1000

gramov

kcal

mrkva

400

180

gramov

kcal

ocot

1

7

polievková lyžica

kcal

paprika červená mletá

½

8

čajovej lyžičky

kcal

petržlen

400

252

gramov

kcal

petržlenová vňať

0

??

kcal

soľ

1.5

0

čajovej lyžičky

kcal

voda

½

0

litra

kcal

 

Recept

1. 

bravčová krkovička 400 gramov  kuracie stehná horné 500 gramov  korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky

Na dno zapekacej misy naukladáme plátky krkovičky a na to kuracie stehná. Okoreníme.

Na dno zapekacej misy naukladáme plátky...

2. 

mrkva 400 gramov  petržlen 400 gramov  voda ½ litra

Na mäso naukladáme očistenú a pokrájanú zeleninu. Podlejeme vodou.

Na mäso naukladáme očistenú a pokrájanú...

3. 

Pečieme prikryté 90 min. pri teplote 200°C.

4. 

soľ ½ čajovej lyžičky  paprika červená mletá ½ čajovej lyžičky

Zeleninu s výpekom premiestnime do hrnca. Mäso osolíme, okoreníme a dáme piecť odkryté 30 min. pri teplote 200°C.

Zeleninu s výpekom premiestnime do hrnca. Mäso...

5. 

korenie nové - pimentovník pravý 5 kusov  korenie čierne celé 10 kusov  bobkový list 2 kusy

Zeleninu varíme samostatne ďalších 30 minút s vývarom z divého korenia.

Zeleninu varíme samostatne ďalších 30 minút s...

6. 

petržlenová vňať

Pridáme čerstvú petržlenovú vňať.

Pridáme čerstvú petržlenovú vňať....

7. 

soľ 1 čajová lyžička  ocot 1 polievková lyžica  cukor kryštálový 1 polievková lyžica

Rozmixujeme ponorným mixérom na krém. Dochutíme cukrom, soľou a octom.

Rozmixujeme ponorným mixérom na krém....

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť