Lososový filet s Gomashio
Vyprážaný filet z lososa so slaným sézamovým korením gomashio.
recept,fotorecept,losos filet,Gomashio - sezamová soľ,Hlavné jedlá z rýb,Bezlaktózové,Bezlepkové
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
Gomashio - sezamová soľ recept | 1 | čajová lyžička | |
korenie čierne mleté | - | ||
losos filet | 300 | gramov | |
olej repkový | ½ | polievkovej lyžice | |
soľ | - |
Recept
1.
losos filet 300 gramov • olej repkový ½ polievkovej lyžice • soľ • korenie čierne mleté
Na panvici zohrejeme olej, vložíme menšie steaky z lososa. Osolíme, okoreníme. Lososa obrátime na jednu stranu, opečieme, prehodíme na druhú stranu a opečieme. Ak nám olej prská, panvicu prikryjeme.
2.
Gomashio - sezamová soľ recept 1 čajová lyžička
Servírujeme s varenými zemiakmi posypané korením gomashio.
Dobrú chuť!