Losos v bylinkovo- horčicovom obale
Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.
recept,fotorecept,horčica dijonská,korenie majorán sušený,oregano,paprika červená mletá,losos filet,Hlavné jedlá z rýb,Bezlepkové,Bezlaktózové
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
citrónová šťava | 2 | čajové lyžičky | |
horčica dijonská | 1 | polievková lyžica | |
korenie majorán sušený | 1 | polievková lyžica | |
losos filet | 250 | gramov | |
olej olivový | 2 | polievkové lyžice | |
oregano | 1 | polievková lyžica | |
paprika červená mletá | - | ||
soľ | - |
Recept
1.
olej olivový 1 polievková lyžica • horčica dijonská 1 polievková lyžica • citrónová šťava 2 čajové lyžičky
V menšej miske rozšľaháme olivový olej, horčicu a citrónovú šťavu.
2.
korenie majorán sušený 1 polievková lyžica • oregano 1 polievková lyžica • paprika červená mletá • soľ
V druhej menšej miske zmiešame sušený majorán s oreganom, štipkou červenej papriky a soľou.
3.
losos filet 250 gramov • olej olivový 1 polievková lyžica
Lososové filety (ak majú kožu, tak ju neodstraňujeme) namočíme do horčicovej zmesi a obalíme v bylinkovom obale. Na panvici rozohrejeme olej, lososa položíme na olej stranou na ktorej má kožu. Zakryjeme a dusíme. Po chvíli otvoríme, lososa opražíme zo všetkých strán.
Dobrú chuť!