Kuracie rezne v tymiánovom cestíčku

Recept na voňavé tymiánové kuracie rezne.
recept,fotorecept,kuracie prsia,tymián,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kategórie
Kuracie mäso ›Ingrediencie
Ingrediencie
kuracie prsia | 500 550 | gramov kcal | |
mlieko polotučné 1,5% | 150 72 | mililitrov kcal | |
múka hladká | 180 625 | gramov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
tymián | 2 31 | polievkové lyžice kcal | |
vajce slepačie | 2 176 | kusy kcal |
Recept

2.
vajce slepačie 2 kusy • mlieko polotučné 1,5% 150 mililitrov • múka hladká 180 gramov • tymián 2 polievkové lyžice • soľ
Na cestíčko zmiešame vajcia s mliekom. Pridávame toľko múky, aby cestíčko bolo primerane husté. Nakoniec pridáme do cesta nadrobno nakrájaný čerstvý tymián. Cesto osolíme.

3.
Kuracie rezne obalíme z oboch strán v cestíčku a vypražíme na panvici. Pražíme pod pokrievkou z každej strany tak cca 7 minút.

4. Servírujeme
Podávame s pečenými zemiakmi na tymiáne.

Dobrú chuť!