Kuracie rezne v tymiánovom cestíčku
Recept na voňavé tymiánové kuracie rezne.
recept,fotorecept,kuracie prsia,tymián,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kategórie
Kuracie mäso ›
Ingrediencie
Ingrediencie
kuracie prsia | 500 | gramov | |
mlieko polotučné 1,5% | 150 | mililitrov | |
múka hladká | 180 | gramov | |
soľ | - | ||
tymián | 2 | polievkové lyžice | |
vajce slepačie | 2 | kusy |
Recept
2.
vajce slepačie 2 kusy • mlieko polotučné 1,5% 150 mililitrov • múka hladká 180 gramov • tymián 2 polievkové lyžice • soľ
Na cestíčko zmiešame vajcia s mliekom. Pridávame toľko múky, aby cestíčko bolo primerane husté. Nakoniec pridáme do cesta nadrobno nakrájaný čerstvý tymián. Cesto osolíme.
3.
Kuracie rezne obalíme z oboch strán v cestíčku a vypražíme na panvici. Pražíme pod pokrievkou z každej strany tak cca 7 minút.
4. Servírujeme
Podávame s pečenými zemiakmi na tymiáne.
Dobrú chuť!