Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou

Jednoduchý recept na prípravú kuracích pŕs s hrozienkami a ananásom v parnom hrnci.
recept,fotorecept,ananás sušený,hrozienka,kuracie prsia,Kuracie mäso,Parný hrniec,Bezlepkové,Bezlaktózové
Kuracie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
ananás sušený | 150 428 | gramov kcal | |
hrozienka | 50 142 | gramov kcal | |
kuracie prsia | 600 660 | gramov kcal | |
ryža | 250 860 | gramov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
sójová omáčka | 2 42 | polievkové lyžice kcal | |
voda minerálna | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
ananás sušený 150 gramov • hrozienka 50 gramov • kuracie prsia 600 gramov • soľ • sójová omáčka 2 polievkové lyžice
Sušený ananás a hrozienka opláchneme a na chvíľu namočíme do studenej vody. Kuracie prsia umyjeme, nakrájame, vložíme do prvej (spodnej) nádoby parného hrnca, osolíme, potrieme sójovou omáčkou, posypeme hrozienkami a plátkami ananásu.

2.
ryža 250 gramov • soľ • voda minerálna
Ryžu viackrát na sitku pod tečúcou vodou prepláchneme, necháme odkvapkať, vložíme do nádoby na varenie ryže, posolíme, zalejeme minerálkou asi 1,5 cm nad povrch ryže. Nádobu s ryžou vložíme do druhej nádoby parného hrnca, zakryjeme. Všetko spolu paríme 40 minút.

Dobrú chuť!