Kurací paprikáš
Jednoduchý recept nenáročný na suroviny a náročný na koreniny.
recept,fotorecept,kuracie prsia,paprika červená mletá,Kuracie mäso,Maďarská kuchyňa,Bezlepkové,Bezlaktózové
Kuracie mäso
Maďarská kuchyňa
Ingrediencie
Ingrediencie
chilli paprička sušená | 1 | kus | |
cibuľa | 2 | kusy | |
korenie gulášové | 1.5 | čajovej lyžičky | |
korenie čierne mleté | ½ | čajovej lyžičky | |
kuracie prsia | 400 | gramov | |
olej slnečnicový | - | ||
paprika červená mletá | 1.5 | čajovej lyžičky | |
soľ | 1 | štipka | |
soľ zeleninová | 1.5 | čajovej lyžičky | |
sójová omáčka | 1 | polievková lyžica |
Recept
2.
kuracie prsia 400 gramov • soľ 1 štipka • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky • soľ zeleninová 1.5 čajovej lyžičky • korenie gulášové 1.5 čajovej lyžičky • paprika červená mletá 1.5 čajovej lyžičky
Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia, soľ, čierne korenie, podravku, gulášové korenie a mletú červenú papriku.
3.
sójová omáčka 1 polievková lyžica • chilli paprička sušená 1 kus
Po pár minútach zalejeme vodou a podusíme do mäkka. Nakoniec pridáme sójovú omáčku a podla chuti podrvenú sušenú chilli papričku. Podávame s cestovinami, ryžou alebo zemiakovým pyré.
Dobrú chuť!