Kernotto s bryndzou a medvedím cesnakom

Bezmäsitý obed zo špaldových krúpov, póru, bryndze a medvedieho cesnaku.
recept,fotorecept,krúpy špaldové (špaldové kernotto),cesnak medvedí,bryndza,Bezmäsité hlavné jedlá,Vegetariánske recepty,Sezónne recepty
Bezmäsité hlavné jedlá
Kuchtil
Počet porcií
4
Hmotnosť porcie
481 g
Energia porcie
609 kcal
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
stredná
Kategórie
Bezmäsité hlavné jedlá › Vegetariánske recepty › Sezónne recepty › Sezóna - Medvedí cesnak ›Ingrediencie
Ingrediencie
bryndza | 250 688 | gramov kcal | |
cesnak medvedí | 70 14 | gramov kcal | |
krúpy špaldové (špaldové kernotto) | 350 1194 | gramov kcal | |
pór | 300 138 | gramov kcal | |
smotana kyslá (14-18% tuku) | 250 400 | gramov kcal | |
soľ | ½ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
voda | 700 0 | mililitrov kcal |
Recept

2.
voda 700 mililitrov • soľ ½ čajovej lyžičky
...a prilejeme vodu. Varíme 15 - 20 minút, podľa toho či chceme mať krúpky viac či menej rozvarené. Najlepšie sú jemne chrumkavé.


4.
...a potom priečne na malé kúsky. Pridáme k uvareným krúpom, premiešame a 3 minúty povaríme všetko spolu.


6.
...a zamiešame do kernotta.


8.
...pridáme do krúpov...

9.
...a premiešame. Ihneď teplé podávame.

Dobrú chuť!