Kapustový šalát s jablkami a banánmi

Výborný šalát plný vitamínov, v zime vhodný k pečeným mäsám, v lete ku grilovaným klobáskam.
recept,fotorecept,kapusta kvasená,jablká,banány,Zeleninové šaláty,Bezlepkové
Zeleninové šaláty
Kuchtil
Počet porcií
6
Hmotnosť porcie
284 g
Energia porcie
162 kcal
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka
Ingrediencie
Ingrediencie
banány | 300 285 | gramov kcal | |
citrónová šťava | 30 7 | mililitrov kcal | |
cukor práškový | 20 78 | gramov kcal | |
jablká | 500 305 | gramov kcal | |
jogurt biely 3,5% tuku | 250 175 | gramov kcal | |
kapusta kvasená | 600 120 | gramov kcal |
Recept


3.
banány 300 gramov
Ošúpané banány prekrojíme na polovice a pokrájame na mesiačiky. Jemne ich zamiešame do kapusty a jabĺk.

4.
jogurt biely 3,5% tuku 250 gramov • cukor práškový 20 gramov • citrónová šťava 30 mililitrov
V jogurte rozmiešame cukor a citrón. Jogurtový dresing zamiešame do šalátu. Šalát uložíme do chladničky a necháme najmenej 12 hodín odležať.

Dobrú chuť!