Kapustové kofty
Vegánske, vyprážané, kapustové "fašírky" obľúbené nielen v indickej kuchyni. Podávame s ryžou, zemiakmi, omáčkami či šalátmi.
recept,fotorecept,kapusta hlávková biela,múka cícerová hladká,Bezmäsité hlavné jedlá,Indická kuchyňa,Vegetariánske recepty,Vegánske recepty,Bezlepkové
Bezmäsité hlavné jedlá
Indická kuchyňa
Kategórie
Bezmäsité hlavné jedlá › Indická kuchyňa › Vegetariánske recepty › Vegánske recepty › Bezlepkové › Ázijská kuchyňa › Sezóna - Kapusta hlávková (biela, červená) ›
Ingrediencie
Ingrediencie
Jablkový korenený šalát recept | - | ||
Zemiaky s cícerom recept | - | ||
kapusta hlávková biela | 800 | gramov | |
korenie rasca mletá | ½ | čajovej lyžičky | |
múka cícerová hladká | 140 | gramov | |
olej repkový | - | ||
soľ | 1 | čajová lyžička |
Recept
1.
kapusta hlávková biela 800 gramov • soľ 1 čajová lyžička • korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky
Kapustu nastrúhame, osolíme, posypeme rascou a premiešame. Necháme asi pol hodiny odstáť.
2.
Z kapusty scedíme vodu, ktorú pustila a vyžmýkame ju ľahko rukami.
4.
...a vytvoríme stredne veľké, tuhšie guľôčky,
Dobrú chuť!