Kapor v alobale
Jemné rybie mäsko so smotanou a paprikou.
recept,fotorecept,kapor obyčajný,smotana kyslá (14-18% tuku),Hlavné jedlá z rýb
Hlavné jedlá z rýb
Kategórie
Hlavné jedlá z rýb ›
Ingrediencie
Ingrediencie
citrón | ½ | kusu | |
kapor obyčajný | - | ||
korenie čierne mleté | - | ||
múka hladká | - | ||
paprika červená mletá | - | ||
smotana kyslá (14-18% tuku) | 100 | mililitrov | |
soľ | - |
Recept
1.
kapor obyčajný • soľ • citrón ½ kusu • múka hladká • korenie čierne mleté • paprika červená mletá
Kapra umyjeme osušíme a nakrájame na podkovičky. Podkovičky nasolíme a pokvapkáme citrónom. V miske zamiešame múku, čierne korenie a mletú červenú papriku. V tejto zmesi kapra obalíme.
2.
smotana kyslá (14-18% tuku) 100 mililitrov
Plech vystelieme alobalom, na ktorý poukladáme podkovičky, zalejeme kyslou smotanou, alobal zavinieme a pečieme v rozohriatej rúre 20 minút.
Dobrú chuť!