Kalerábová polievka pre deti

Maslová kalerábová polievka so zemiačikmi a haluškami. Jemne posolená chutí aj dospelým.
recept,fotorecept,kaleráb,zemiaky,pšeničná krupica (detská dehydrovaná),Zeleninové polievky,Jedlá pre deti
Zeleninové polievky
Ingrediencie
Ingrediencie
kaleráb | 200 58 | gramov kcal | |
korenie rasca mletá | ½ 9 | čajovej lyžičky kcal | |
maslo | 20 147 | gramov kcal | |
petržlenová vňať | 0 ?? | kcal | |
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) | 30 109 | gramov kcal | |
soľ morská | ¼ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
vajce slepačie | 1 88 | kus kcal | |
voda | 1.2 0 | litra kcal | |
zemiaky | 150 138 | gramov kcal |
Recept
1.
kaleráb 200 gramov • zemiaky 150 gramov
Kaleráb ošúpeme a nahrubo postrúhame. Zemiaky očistíme a pokrájame na malé kocky.


3.
soľ morská ¼ čajovej lyžičky • korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky
Pridáme zemiaky, štipku soli a rascu.


5.
vajce slepačie 1 kus • pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 30 gramov
Krupicu vymiešame s vajíčkom a do polievky pretrieme halušky.


Dobrú chuť!