Jarné čevabčiči s medvedím cesnakom

Obľúbené bravčovinky s jarným nádychom. Podávame s jarnou cibuľkou a klasicky s varenými zemiakmi a horčicou.
recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,cesnak medvedí,Bravčové mäso,,Bezlaktózové,Sezónne recepty
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové mleté mäso | 350 910 | gramov kcal | |
cesnak medvedí | 30 6 | gramov kcal | |
cibuľka jarná | 20 7 | gramov kcal | |
korenie čierne mleté | ¼ 5 | čajovej lyžičky kcal | |
múka hladká | 50 174 | gramov kcal | |
múka hladká | 0 ?? | kcal | |
olej repkový | 0 ?? | kcal | |
soľ | ½ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
vajce slepačie | 1 88 | kus kcal |
Recept
1.
bravčové mleté mäso 350 gramov • vajce slepačie 1 kus • soľ ½ čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky
Mleté mäso zmiešame s vajíčkom, soľou a korením.

2.
cibuľka jarná 20 gramov • cesnak medvedí 30 gramov
Cibuľku očistíme, umyjeme. Umyjeme listy medvedieho cesnaku. Obe suroviny nasekáme...



5.
Pražíme v horúcom oleji pod pokrievkou 8 minút, odokryjeme, obrátime a 6-8 minút dopražíme z druhej strany.

Dobrú chuť!