RECEPTY

Hruškové mafiny

Hruškové mafiny

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Šťavnaté mafiny plné chutných hrušiek.

recept,fotorecept,mlieko acidofilné 3,6%,hrušky,Mafiny

Mafiny

Kuchtil

Počet porcií

12

Hmotnosť porcie

99 g

Energia porcie

217 kcal

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Kategórie

Mafiny  

Ingrediencie

Ingrediencie

cukor kryštálový

100

402

gramov

kcal

hrušky

400

264

gramov

kcal

jedlá sóda (sóda bikarbóna)

½

0

čajovej lyžičky

kcal

kypriaci prášok do pečiva

2

8

čajové lyžičky

kcal

mlieko acidofilné 3,6%

250

150

mililitrov

kcal

múka hladká

270

937

gramov

kcal

olej slnečnicový

80

720

mililitrov

kcal

vajce slepačie

1

88

kus

kcal

škorica mletá

2

25

čajové lyžičky

kcal

 

Recept

1. 

vajce slepačie 1 kus  cukor kryštálový 100 gramov  olej slnečnicový 80 mililitrov  mlieko acidofilné 3,6% 250 mililitrov

Vajce vyšľaháme spolu s cukrom, olejom a acidofilným mliekom.

Vajce vyšľaháme spolu s cukrom, olejom a...

2. 

múka hladká 270 gramov  kypriaci prášok do pečiva 2 čajové lyžičky  jedlá sóda (sóda bikarbóna) ½ čajovej lyžičky  škorica mletá 2 čajové lyžičky

V mise zmiešame múku s práškom do pečiva. Pridáme sódu bikarbónu a škoricu.

V mise zmiešame múku s práškom do pečiva....

3. 

hrušky 400 gramov

Hrušky očistíme a nadrobno nakrájame.

Hrušky očistíme a nadrobno nakrájame....

4. 

Do vyšľahanej zmesi vmiešame múčnu zmes.

Do vyšľahanej zmesi vmiešame múčnu zmes....

5. 

Pridáme nakrájané hrušky a premiešame.

Pridáme nakrájané hrušky a premiešame....

6. 

Plech na mafiny vyložíme papierovými košíčkami. Cesto rozdelíme do košíčkov.

Plech na mafiny vyložíme papierovými...

7. 

Pečieme 25 min. pri teplote 180°C.

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť