RECEPTY

Hokkaido závin s hrozienkami

Hokkaido závin s hrozienkami

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Vynikajúca šťavnatá štrúdľa plnená strúhanou tekvicou, hrozienkami a osladená javorovým sirupom.

recept,fotorecept,tekvica hokkaido,sirup javorový,Štrúdle,

Štrúdle

Kuchtil

Počet porcií

10

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cesto lístkové275gramov
hrozienka20gramov
sirup javorový4polievkové lyžice
strúhanka4polievkové lyžice
tekvica hokkaido500gramov

 

Recept

1. 

cesto lístkové 275 gramov

Rozvaľkané lístkové cesto nakrájame po okrajoch na pásiky.

Rozvaľkané lístkové cesto nakrájame po...

2. 

tekvica hokkaido 500 gramov  sirup javorový 4 polievkové lyžice  hrozienka 20 gramov  strúhanka 4 polievkové lyžice

Tekvicu ošúpeme, nastrúhame a zmiešame so strúhankou, hrozienkami a javorovým sirupom.

Tekvicu ošúpeme, nastrúhame a zmiešame so...

3. 

Do stredného pásu cesta lyžičkou nanesieme plnku.

Do stredného pásu cesta lyžičkou nanesieme...

4. 

Začneme baliť do cesta na okrajoch.

Začneme baliť do cesta na okrajoch....

5. 

Potom postupne prekladáme striedavo pásy z oboch strán.

Potom postupne prekladáme striedavo pásy z oboch...

6. 

Vrch potrieme sirupom a posypeme mandľovými lupienkami.

Vrch potrieme sirupom a posypeme mandľovými...

7. 

Pečieme 40 min. pri teplote 180°C.

Pečieme 40 min. pri teplote 180°C....

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť