Hermelínová nátierka
Táto jemná nátierka nemusí byť natretá len na chlebe a pečive. Je vhodná aj na plnenie zeleniny napr. papriky, paradajky či uhorky..
recept,fotorecept,tvaroh jemný odtučnený 0,5%,syr Hermelín,Nátierky
Nátierky
Kategórie
Nátierky ›
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 50 | gramov | |
korenie čierne mleté | - | ||
maslo | 40 | gramov | |
saláma mortadella | 50 | gramov | |
soľ | - | ||
syr Hermelín | 100 | gramov | |
tvaroh jemný odtučnený 0,5% | 80 | gramov | |
vajce slepačie | 1 | kus |
Recept
1.
cibuľa 50 gramov • tvaroh jemný odtučnený 0,5% 80 gramov • maslo 40 gramov
Maslo vymiešame s jemným tvarohom. Pridáme najemno nakrájanú polovicu malej cibule.
2.
syr Hermelín 100 gramov • saláma mortadella 50 gramov • vajce slepačie 1 kus • korenie čierne mleté • soľ
Hermelín, salámu a natvrdo uvarené vajce zomelieme a zmiešame s vymiešaným maslom a tvarohom. Nátierku dochutíme soľou a čiernym korením.
Dobrú chuť!