Hemendex
Variabilná raňajková pochúťka vhodná aj na večeru. Obmeny chutí získame zmenou druhu použitých údenín.
recept,fotorecept,cibuľa,údenina,vajce slepačie,Vajíčkové raňajky,Bezlepkové,Bezlaktózové
Vajíčkové raňajky
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 50 | gramov | |
olej slnečnicový | 1 | polievková lyžica | |
soľ | ¼ | čajovej lyžičky | |
vajce slepačie | 6 | kusov | |
údenina | 150 | gramov |
Recept
1.
olej slnečnicový 1 polievková lyžica • cibuľa 50 gramov
Na oleji zľahka opečieme na tenké kolieska nakrájanú cibuľu.
2.
údenina 150 gramov
Pridáme na hrubo postrúhanú salámu, prípadne nakrájanú na tenké kolieska. 2 minútky posmažíme, nemiešame.
3.
vajce slepačie 6 kusov • soľ ¼ čajovej lyžičky
Na salámu nalejeme rozbité vajíčka a posolíme. Pod pokrievkou 3-5 minút zapečieme, kým vajíčka stuhnú.
Dobrú chuť!