RECEPTY

Guláš s pivom

Guláš s pivom

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Hustý guláš z hovädzieho a bravčového mäsa s chuťou piva.

recept,fotorecept,cibuľa,hovädzí krk,pivo svetlé,bravčové pliecko,Hovädzie mäso,Bezlaktózové,Bezlepkové,Sezónne recepty

Hovädzie mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

2 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové pliecko

500

1490

gramov

kcal

cesnak

8

44

strúčikov

kcal

cibuľa

1

440

kilogram

kcal

hovädzí krk

500

975

gramov

kcal

korenie gulášové

2

28

čajové lyžičky

kcal

masť bravčová

30

269

gramov

kcal

papriková pasta - pikantná

0

??

kcal

paradajkový pretlak

400

272

mililitrov

kcal

pivo svetlé

150

65

mililitrov

kcal

soľ

1

0

čajová lyžička

kcal

soľ

0

??

kcal

voda

2

0

polievkové lyžice

kcal

voda

800

0

mililitrov

kcal

voda

0

??

kcal

 

Recept

1. 

cibuľa 1 kilogram  masť bravčová 30 gramov  voda 2 polievkové lyžice

Cibuľu ošúpeme, nakrájame nadrobno a vložíme do hrnca s roztopenou masťou. Pomaly a za častého premiešavania smažíme takmer pol hodinu. Cibuľa musí zosklovatieť, jemne stmavnúť a nesmie sa pripáliť. Podľa potreby ju môžeme podliať trochou vody.

Cibuľu ošúpeme, nakrájame nadrobno a vložíme...

2. 

hovädzí krk 500 gramov  pivo svetlé 150 mililitrov  soľ 1 čajová lyžička  korenie gulášové 2 čajové lyžičky  voda 800 mililitrov

Hovädzie mäso umyjeme, nakrájame na kocky, pridáme k cibuli a necháme zatiahnuť. Prilejeme pivo, vodu, osolíme, okoreníme a varíme do takmer zmäknutia mäsa.

Hovädzie mäso umyjeme, nakrájame na kocky,...

3. 

bravčové pliecko 500 gramov  paradajkový pretlak 400 mililitrov  papriková pasta - pikantná  voda  cesnak 8 strúčikov  soľ

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na kocky a pridáme k hovädziemu mäsu. Pridáme pretlak a paprikovú pastu (podľa chuti). Pokiaľ sa voda pri varení prvého mäsa veľmi odparila, doplníme ju. Varíme do zmäknutia mäsa. Nakoniec pridáme pretlačený cesnak a podľa chuti dosolíme.

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na kocky a...

4. 

Podávame s parenou knedľou.

Podávame s parenou knedľou....

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť