RECEPTY

Guláš s fazuľou

Guláš s fazuľou

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.

recept,fotorecept,bravčové pliecko,paradajky,fazuľa červená sterilizovaná,Bravčové mäso,Bezlaktózové,Bezlepkové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

1 h. 15 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové pliecko400gramov
cesnak2strúčiky
cibuľa300gramov
fazuľa červená sterilizovaná250gramov
korenie gulášové2čajové lyžičky
masť bravčová40gramov
paprika zelená150gramov
paradajky400gramov
soľ2čajové lyžičky
voda500mililitrov
zemiaky200gramov

 

Recept

1. 

cibuľa 300 gramov  masť bravčová 40 gramov

Cibuľu nakrájame a osmažíme na masti.

Cibuľu nakrájame a osmažíme na masti....

2. 

paprika zelená 150 gramov

Pridáme, očistenú, umytú a na tenké prúžky nakrájanú papriku. Dusíme do zmäknutia.

Pridáme, očistenú, umytú a na tenké prúžky...

3. 

bravčové pliecko 400 gramov

Mäso umyjeme, nakrájame a pridáme k paprikovo-cibuľovému základu.

Mäso umyjeme, nakrájame a pridáme k...

4. 

soľ 2 čajové lyžičky  korenie gulášové 2 čajové lyžičky

Prisypeme soľ a korenie, premiešame...

Prisypeme soľ a korenie, premiešame......

5. 

voda 500 mililitrov

...a zalejeme vodou. Varíme pod pokrievkou, za občasného premiešania 35-40 minút.

...a zalejeme vodou. Varíme pod pokrievkou, za...

6. 

zemiaky 200 gramov

Zemiaky očistíme, umyjeme a pokrájme na menšie kocky.

Zemiaky očistíme, umyjeme a pokrájme na menšie...

7. 

paradajky 400 gramov  cesnak 2 strúčiky

Paradajky zalejeme vriacou vodou, chvíľu necháme postáť, vyberieme z vody, ošúpeme a pokrájame. Očistíme cesnak.

Paradajky zalejeme vriacou vodou, chvíľu...

8. 

Zemiaky a paradajky pridáme k takmer uvarenému mäsu. Premiešame a varíme do zmäknutia zemiakov.

Zemiaky a paradajky pridáme k takmer uvarenému...

9. 

fazuľa červená sterilizovaná 250 gramov

Do uvareného guláša pridáme scedenú fazuľu...

Do uvareného guláša pridáme scedenú...

10. 

...a prelisovaný cesnak. Prevaríme a môžeme podávať.

...a prelisovaný cesnak. Prevaríme a môžeme...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť