Grilovaný zrejúci syr s arašidmi
Olomoucké syrečky alebo podobný zrejúci syr pripravený ako chuťovka v alobale na grile. Podávame s cukrovým žltým melónom.
recept,fotorecept,tvarôžkový syr (tvarôžky, syrečky),arašidy pražené solené,Slané chuťovky,Recepty na gril
Slané chuťovky
Ingrediencie
Ingrediencie
arašidy pražené solené | - | ||
chlieb | 100 | gramov | |
korenie grilovacie | - | ||
olej olivový | - | ||
tvarôžkový syr (tvarôžky, syrečky) | 4 | kusy |
Recept
1.
tvarôžkový syr (tvarôžky, syrečky) 4 kusy
Pripravíme si a na stôl rozložíme 4 kusy (cca25x25cm) alobalu. Na tanier pripravíme syry.
3.
Do stredu alobalov nalejeme asi lyžičku oleja a položíme kolieska chleba. Na každý chlieb položíme koliesko syra.
5.
Vytvoríme batôžky...
6.
...a poukladáme ich na rozpálený gril. 10 minút grilujeme.
7.
Potom zložíme z grilu, necháme ešte zabalené v alobale 5 minút chladnúť (syr sa musí stiahnuť). Potom batôžky rozbalíme. Môžeme servírovať buď priamo na vzniknutej alobalovej miske, alebo porcie opatrne preložíme na tanier.
Dobrú chuť!