RECEPTY

Francúzske toasty - Pain perdu

Francúzske toasty - Pain perdu

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Podávame teplé, posypané cukrom zmiešaným so škoricou. Pretože sú jednoducho FANTASTICKÉ, chutia deťom i dospelým

recept,fotorecept,vajce slepačie,chlieb toastový,Vajíčkové raňajky

Vajíčkové raňajky

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

chlieb toastový8kusov
cukor práškový2polievkové lyžice
maslo20gramov
mlieko polotučné 1,5%150mililitrov
vajce slepačie2kusy
škorica mletá1čajová lyžička

 

Recept

1. 

mlieko polotučné 1,5% 150 mililitrov  vajce slepačie 2 kusy  maslo 20 gramov

V mlieku rozšľaháme vajcia. Rozohrejeme kúsok masla na panvici.

V mlieku rozšľaháme vajcia. Rozohrejeme kúsok...

2. 

chlieb toastový 8 kusov

Plátok toastového chleba namočíme do vajec s mliekom a z oboch strán rýchlo opražíme na rozpálenom masle.

Plátok toastového chleba namočíme do vajec s...

3. 

Počas smaženia ďalších plátkov pridávame podľa potreby maslo.

Počas smaženia ďalších plátkov pridávame...

4. 

cukor práškový 2 polievkové lyžice  škorica mletá 1 čajová lyžička

Práškový cukor zmiešame s mletou škoricou a posypeme ním upečené chlebíky.

Práškový cukor zmiešame s mletou škoricou a...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť