Fašírka z domácej pekárničky
Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.
recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,zemiaky,Bravčové mäso,Domáca pekárnička,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové mleté mäso | 500 | gramov | |
korenie majorán sušený | 2 | polievkové lyžice | |
olej olivový | - | ||
soľ | 2 | čajové lyžičky | |
vajce slepačie | 2 | kusy | |
zemiaky | 600 | gramov |
Recept
1. Príprava mäsovej zmesi
bravčové mleté mäso 500 gramov • vajce slepačie 2 kusy • korenie majorán sušený 2 polievkové lyžice • soľ 2 čajové lyžičky
V miske zmiešame mleté bravčové mäso s vajíčkami, pridáme sušený majorán. Zmes osolíme a poriadne premiešame.
2.
zemiaky 600 gramov
Zemiaky ošúpeme, umyjeme a nahrubo nastrúhame. Nastrúhané zemiaky pridáme do mäsovej zmesi. Premiešame.
3. Pred pečením
Nádobu na pečenie v domácej pekárničke jemne vymastíme olejom. Vložíme do nej mäso zmiešané so zemiakmi. Trošku zmes pritlačíme rukami.
4. Pečieme v domácej pekárničke
Nastavíme program na domácej pekárničke:
Pečenie (alebo podobný udávaný výrobcom - cca 1 hodinu)
Veľkosť bochníka: cca 1000 g
Farba kôrky: Stredne tmavá.
Dobrú chuť!