Dip s medvedím cesnakom
Podľa tohoto receptu si pripravíte vynikajúci, pikantný smotanový dip s medvedím cesnakom.Omáčka je skvelá k zemiakovým plackám, mäsu alebo na namáčanie chipsov či nachos.
recept,fotorecept,cesnak medvedí,smotana kyslá (14-18% tuku),Prívarky a omáčky,Bezlepkové
Prívarky a omáčky
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak medvedí | 100 | gramov | |
cibuľa | 50 | gramov | |
horčica plnotučná | 1 | čajová lyžička | |
korenie kurkuma | ½ | čajovej lyžičky | |
olej tekvicový | 1 | polievková lyžica | |
smotana kyslá (14-18% tuku) | 150 | gramov | |
smotanový krém | 50 | gramov | |
soľ | 1 | čajová lyžička | |
uhorka sterilizovaná kyslá | 50 | gramov |
Recept
3.
smotanový krém 50 gramov • cibuľa 50 gramov • horčica plnotučná 1 čajová lyžička • korenie kurkuma ½ čajovej lyžičky
Potom pridáme smotanový syr, nadrobno nakrájanú cibuľu, horčicu a kurkumu. Všetko spolu ponorným mixérom pomixujeme.
Dobrú chuť!