RECEPTY

Detské tiramisu

Detské tiramisu

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Bezalkoholové a bezkofeinové tiramisu plné medu, tvarohu, smotany a kokosu pre deti a šoférov :)

recept,fotorecept,tvaroh jemný mäkký,smotana kyslá (14-18% tuku),kakao - prášok,piškóty dlhé,Zákusky

Zákusky

Kuchtil

Počet porcií

9

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

stredná

Kategórie

Zákusky  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

kakao - prášok-
kakao instantné (Granko)-
kokos50gramov
kávovinová bylinná zmes -
med100gramov
med1čajová lyžička
piškóty dlhé350gramov
smotana kyslá (14-18% tuku)400gramov
smotana na šľahanie (30-33% tuku)200mililitrov
stužovač šľahačky8gramov
tvaroh jemný mäkký500gramov
voda250mililitrov

 

Recept

1. 

voda 250 mililitrov  kávovinová bylinná zmes   med 1 čajová lyžička

Z vody a kávovinovej zmesi si pripravíme bezkofeinovú kávu podľa návodu na obale a osladíme ju trochou medu.

Z vody a kávovinovej zmesi si pripravíme...

2. 

tvaroh jemný mäkký 500 gramov  smotana kyslá (14-18% tuku) 400 gramov  med 100 gramov

Tvaroh zmiešame so smotanou a medom.

Tvaroh zmiešame so smotanou a medom....

3. 

smotana na šľahanie (30-33% tuku) 200 mililitrov  stužovač šľahačky 8 gramov

Vyšľaháme smotanu na šľahanie so stužovačom a primiešame do krému.

Vyšľaháme smotanu na šľahanie so stužovačom...

4. 

kokos 50 gramov

Do jednej tretiny krému zamiešame kokos.

Do jednej tretiny krému zamiešame kokos....

5. 

piškóty dlhé 350 gramov

Tretinu piškót rýchlo namáčame do bylinnej kávy a uložíme do formy.

Tretinu piškót rýchlo namáčame do bylinnej...

6. 

Na piškóty natrieme polovicu krému (bez kokosu), poukladáme druhú tretinu piškót namočených do kávy, natrieme vrstvu krému s kokosom, poukladáme poslednú tretinu piškót namočených do kávy a natrieme zvyšným krémom. Uhladíme a dáme na 2-3 hodiny zachladiť.

Na piškóty natrieme polovicu krému (bez...

7. 

kakao - prášok  kakao instantné (Granko)

Pokrájame a posypeme preosiatym kakaom. Každú porciu pri servírovaný posypeme trochou instantného sladkého kakaa.

Pokrájame a posypeme preosiatym kakaom. Každú...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť