Cesnakovo zázvorové kuracie rezne

Podľa tohoto receptu si bez problémov pripravíte chutné, mierne pikantné jemné rezníky.
recept,fotorecept,cesnak,zázvor koreň,kuracie mäso vykostené,Kuracie mäso,Bezlepkové
Kuracie mäso
Kuchtil
Počet porcií
2
Hmotnosť porcie
276 g
Energia porcie
840 kcal
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 2 11 | strúčiky kcal | |
jogurt biely | 2 21 | polievkové lyžice kcal | |
kuracie mäso vykostené | 300 360 | gramov kcal | |
múka cícerová hladká | 100 387 | gramov kcal | |
olej repkový | 100 899 | mililitrov kcal | |
soľ | 1 0 | štipka kcal | |
zázvor koreň | 10 3 | gramov kcal |
Recept
1.
cesnak 2 strúčiky • zázvor koreň 10 gramov • soľ 1 štipka • jogurt biely 2 polievkové lyžice
Na marinádu si zamiešame pretlačený cesnak, zázvor, soľ a jogurt.


3.
Rezne potrieme marinádou z oboch strán, prikryjeme fóliou a necháme v chlade marinovať aspoň 30 minút.



Dobrú chuť!