RECEPTY

Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou

Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Bryndzové špaldové kernotto s pórom a slaninkou, na ktorom si zaručene pochutíte.

recept,fotorecept,krúpy špaldové (špaldové kernotto),pór,bryndza,Bravčové mäso,Sezónne recepty

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bryndza250gramov
krúpy špaldové (špaldové kernotto)300gramov
pór250gramov
slanina prerastená-
smotana kyslá (14-18% tuku)100gramov
voda600mililitrov

 

Recept

1. 

krúpy špaldové (špaldové kernotto) 300 gramov  voda 600 mililitrov

Krúpy premyjeme, vložíme do hrnca a prilejeme vodu. Varíme 15 - 20 minút, podľa toho či chceme mať krúpky viac či menej rozvarené. Najlepšie sú jemne chrumkavé.

Krúpy premyjeme, vložíme do hrnca a prilejeme...

2. 

pór 250 gramov

Pór umyjeme...

Pór umyjeme......

3. 

...a nadrobno pokrájame.

...a nadrobno pokrájame....

4. 

slanina prerastená

Slaninu pokrájame a na panvici osmažíme (v množstve podľa chuti).

Slaninu pokrájame a na panvici osmažíme (v...

5. 

Pór pridáme k uvareným krúpom, premiešame a 3-4 minútky povaríme.

Pór pridáme k uvareným krúpom, premiešame a...

6. 

bryndza 250 gramov  smotana kyslá (14-18% tuku) 100 gramov

Bryndzu rozmiešame so smotanou...

Bryndzu rozmiešame so smotanou......

7. 

...a vmiešame do krúpov.

...a vmiešame do krúpov....

8. 

Podávame teplé, posypané osmaženou slaninkou.

Podávame teplé, posypané osmaženou slaninkou....

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť