Bravčovinky
Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.
recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,cibuľa,Bravčové mäso,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové mleté mäso | 500 | gramov | |
cibuľa | 150 | gramov | |
korenie čierne mleté | ½ | ||
múka hladká | - | ||
olej slnečnicový | - | ||
soľ | 1.5 | čajovej lyžičky | |
vajce slepačie | 1 | kus |
Recept
1.
bravčové mleté mäso 500 gramov • cibuľa 150 gramov • vajce slepačie 1 kus • soľ 1.5 čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ½ ČĽ • múka hladká
Cibuľu nadrobno pokrájame, zmiešame ju s mletým mäsom, soľou, korením a vajíčkom. Tvoríme asi 6 cm dlhé, hrubšie valčeky a obaľujeme ich v múke.
3.
Potom bravčovinky obrátime a dosmažíme dozlatova.
Dobrú chuť!