Bravčové rezne na bielom víne

Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.
recept,fotorecept,bravčové karé,víno biele suché,Bravčové mäso,Parný hrniec,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové karé | 400 580 | gramov kcal | |
fazuľové struky zelené mrazené | 200 60 | gramov kcal | |
korenie rasca drvená | 0 ?? | kcal | |
mrkva | 250 113 | gramov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
víno biele suché | 100 82 | mililitrov kcal |
Recept
1.
bravčové karé 400 gramov • korenie rasca drvená • soľ
3 umyté, osolené bravčove rezne okoreníme drvenou rascou a opečieme na panvici bez tuku zo všetkých strán tak, aby sa mäso zatiahlo.
2.
víno biele suché 100 mililitrov
Rezne vložíme do spodnej parnej nádoby. Do misky na vodu vlejeme vodu zmiešanú s vínom. Rezne necháme pariť 30 minút.
3.
fazuľové struky zelené mrazené 200 gramov • mrkva 250 gramov
Po 30 minútach do vrchnej nádoby nakrájame na kolieska čerstvú mrku, pridáme mrazené zelené fazuľové struky. Spolu s mäsom paríme ešte 20 minút.
Dobrú chuť!