Bravčové na kremžskej horčici
Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.
recept,fotorecept,bravčové stehno,horčica kremžská,Bravčové mäso,Bezlaktózové,Bezlepkové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové stehno | 500 | gramov | |
cesnak | 4 | strúčiky | |
cibuľa | 150 | gramov | |
horčica kremžská | 3 | polievkové lyžice | |
masť bravčová | 30 | gramov | |
soľ | 1.5 | čajovej lyžičky | |
voda | 200 | mililitrov |
Recept
1.
cibuľa 150 gramov • masť bravčová 30 gramov • cesnak 4 strúčiky
Cibuľu a cesnak očistíme. Pokrájame a opečieme na masti.
2.
bravčové stehno 500 gramov
Pridáme umyté, na slížiky nakrájané mäso. Premiešavame, kým sa všetky kúsky mäsa zatiahnu.
5.
Dusíme pod pokrievkou 45 minút. Občas premiešame.
Dobrú chuť!