Bravčové medailóniky s cukinou
Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.
recept,fotorecept,bravčové stehno,cuketa,Bravčové mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové stehno | 400 | gramov | |
cibuľa | 150 | gramov | |
cuketa | 400 | gramov | |
korenie biele mleté | - | ||
korenie čierne mleté | - | ||
olej olivový | 3 | polievkové lyžice | |
paradajky | 200 | gramov | |
soľ | - |
Recept
1.
bravčové stehno 400 gramov • soľ • korenie biele mleté • korenie čierne mleté • cibuľa 150 gramov • olej olivový 3 polievkové lyžice
Bravčová mäso umyjeme, osolíme a okoreníme. Cibuľu očistíme, nadrobno nakrájame a speníme na oleji. Mäso na cibuľke z oboch strán prudko opečieme.
2.
paradajky 200 gramov
Paradajky zalejeme vriacou vodou, po chvíli ich vyberieme a ošúpeme. Pridáme ich nakrájané na štvrtiny k mäsu, osolíme, podlejeme vodou a zakryté na miernom ohni varíme cca 40 minút.
3.
cuketa 400 gramov
Medzitým si ošúpeme a na kolieska nakrájame cukinu. Desať minút predtým ako sa mäso dovarí, pridáme cukinu a necháme spolu dodusiť.
Dobrú chuť!