RECEPTY

Bravčová pečeň na cibuli

Bravčová pečeň na cibuli

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Vynikajúca lahôdka z klasickej kuchyne ktorá v záplave moderných receptov a rôznych "proti" vypadla z jedálníčkov.

recept,fotorecept,bravčová pečeň,cibuľa,Bravčové mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčová pečeň400gramov
cibuľa4kusy
paprika červená mletá1čajová lyžička
voda4polievkové lyžice

 

Recept

1. Príprava pečene

bravčová pečeň 400 gramov

Čerstvú pečeň umyjeme a odstránime z nej jemným narezaním a vytiahnutím prípadné tuhšie časti - blany a kanáliky. Pokrájame ju na plátky a slížky cca 0,5 cm hrubé.

Čerstvú pečeň umyjeme a odstránime z nej...

2. Cibuľa

cibuľa 4 kusy

Väčšie cibule očistíme, prekrojíme na polovice a pokrájame na tenké mesiačiky. Na panvici zohrejeme olej, pridáme cibuľu a chvíľu opražíme.

Väčšie cibule očistíme, prekrojíme na...

3. Restovanie pečene na cibuli

paprika červená mletá 1 čajová lyžička  voda 4 polievkové lyžice

Do spenenej cibule pridáme pečeň, viackrát premiešame, kým sa pečeň sfarbí do belava. Prisypeme papriku a podlejeme trochou vody. Pod pokrievkou dusíme 10 minút.Potom odokryjeme a 5 minút za stáleho premiešavania dovaríme.

Do spenenej cibule pridáme pečeň, viackrát...

4. 

Pozor! Pečeň pri príprave nesolíme, lebo by stvrdla. Až pri podávaní si každý konzumujúci dosolí pokrm podľa chuti. Najlepšie chutí s čerstvým chlebom. Môžeme ju servírovať aj s varenými zemiakmi.

Pozor! Pečeň pri príprave nesolíme, lebo by...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť