RECEPTY

Bounty rezy

Bounty rezy

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Famózny zákusok s kakaovým korpusom a kokosovým krémom.

recept,fotorecept,mlieko kokosové,kokos strúhaný,múka špaldová celozrnná hladká,Zákusky

Zákusky

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

1 h. 10 min.

Náročnosť

stredná

Kategórie

Zákusky  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cukor kryštálový80gramov
cukor práškový160gramov
cukor vanilkový1polievková lyžica
kakao - prášok4polievkové lyžice
kokos strúhaný200gramov
kypriaci prášok do pečiva1čajová lyžička
maslo380gramov
mlieko kokosové400mililitrov
mlieko plnotučné 3,5%200mililitrov
mlieko plnotučné 3,5%1deciliter
múka špaldová celozrnná hladká200gramov
pšeničná krupica (detská dehydrovaná)100gramov
vajce slepačie4kusy

 

Recept

1. 

maslo 200 gramov  cukor práškový 160 gramov

Maslo, zohriate na izbovú teplotu, vyšľaháme dohladka s cukrom.

Maslo, zohriate na izbovú teplotu, vyšľaháme...

2. 

vajce slepačie 4 kusy  kakao - prášok 4 polievkové lyžice  mlieko plnotučné 3,5% 1 deciliter  múka špaldová celozrnná hladká 200 gramov  kypriaci prášok do pečiva 1 čajová lyžička

Postupne primiešavame zvyšné ingrediencie.

Postupne primiešavame zvyšné ingrediencie....

3. 

Cesto rozotrieme v plechu po papieri na pečenie.

Cesto rozotrieme v plechu po papieri na pečenie....

4. 

Pečieme 40 min. pri teplote 180°C.

Pečieme 40 min. pri teplote 180°C....

5. 

mlieko kokosové 400 mililitrov  kokos strúhaný 200 gramov  mlieko plnotučné 3,5% 200 mililitrov  cukor kryštálový 80 gramov  cukor vanilkový 1 polievková lyžica  pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 100 gramov

V hrnci s dvojitým dnom za občasného miešania privedieme takmer k varu mlieka, strúhaný kokos a cukor. Za stáleho miešania postupne prisypeme krupicu. Varíme a miešame do zhustnutia.

V hrnci s dvojitým dnom za občasného miešania...

6. 

maslo 180 gramov

Do teplého krému primiešame maslo. Krém rozotrieme rovnomerne na korpus.

Do teplého krému primiešame maslo. Krém...

7. 

Odložíme na pár hodín do chladničky.

Odložíme na pár hodín do chladničky....

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť