Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Špargľa v pivnom cestíčku so šunkou
Pikantné bravčové koleno na pive
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Žraločí steak v pivnom cestíčku
HOVÄDZIE MÄSO
Guláš s pivom
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivového cesta
NÁTIERKY
Nátierka z pivného syra
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná hliva v pivnom cestíčku
KURACIE MÄSO
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
ZÁKUSKY
Citrónové rezy
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Opekané cibuľové zemiaky
Šošovicový prívarok
Marcipánové pavúky
KOLÁČE
Tvarohovo - kakaový koláč
Nivové jednohubky
ActiFry kuracie prsia so špenátom
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť