Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Špargľa v pivnom cestíčku so šunkou
Pikantné bravčové koleno na pive
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Žraločí steak v pivnom cestíčku
HOVÄDZIE MÄSO
Guláš s pivom
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivového cesta
NÁTIERKY
Nátierka z pivného syra
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná hliva v pivnom cestíčku
KURACIE MÄSO
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť