Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Klasická kuracia polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zeleninové karbonátky s cuketou
HUBOVÉ POLIEVKY
Rýdziková polievka
CESTOVINY
Špagety all'Amatriciana
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia sekaná s mrkvou
Hubová polievka s čiernou fazuľou
KNEDLE
Žemľová knedľa varená v porcelánovom hrnčeku
SLANÉ KOLÁČE
Slané koláčiky z cereálneho lístkového cesta
Hubová polievka zo sušených húb
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Krúpová polievka so zeleninou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hrášková polievka so strúhaničkou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Hubová praženica z masliakov
MORČACIE MÄSO
Morčací paprikáš
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánové pavúky
Hovädzí kotlíkový guláš
Nivové jednohubky
ActiFry kuracie prsia so špenátom
Bryndzové pagáče
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť