Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Katov švih - Kaťák
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Karfiol v mandžuskej omáčke
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
Maďarský guláš
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rybacia zeleninová polievka
Mangalica kotlíkový guláš
SLANÉ CHUŤOVKY
Pikantné oškvarkové pagáčiky
Guláš s pivom
Plnený pikantný hermelín v oleji
Bravčová polievka
Kotlíkový guláš
Kotlíkový guláš bez kotlíka
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Orechové kolieska
Krehké linecké pečivo
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Makové kolieska
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky plnené špenátom
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Zapečené kuracie prsia s kyslou kapustou
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť