Národné kuchyne▼
Viac▼
MORČACIE MÄSO
Morčacie kocky na paprike
Morčacie špízy v alobale
KURACIE MÄSO
Plnené kuracie stehná v alobale
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli
Veľkonočná mäsová fašírka
HOVÄDZIE MÄSO
Farebná sekaná
Špízy z mletého mäsa
CESTOVINY
Špagety záhradníka
Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Polievka z veľkej strakatej fazule
Kuracie prsia v syrovej omáčke
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť