Národné kuchyne▼
Viac▼
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Jemné cuketové placky so zemiakmi
Zeleninové karbonátky s cuketou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Zemiakové placky s pórom
SLADKÉ JEDLÁ
Nekysnuté jogurtové šišky
Pečené zeleninové guľôčky
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
Fašírky z červenej kapusty
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
BÁBOVKY
Ananásová bábovka
Smažený koreň lotosu
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť