Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Vyprážané rybacie kúsky zo sumčeka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaný karfiol vo voňavom cestíčku
Vyprážaný syr
Vyprážaná bedľa v cestíčku
Plnený baklažán v cestíčku
Vyprážané šampiňóny
Vyprážané šampiňóny v cestíčku
Kapustové placky
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové kolieska
Šišky od Cilky
Karfiolovo brokolicové fašírky so syrom
KURACIE MÄSO
Kuracie nugetky v cestíčku
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Kuracie prsia v syrovej omáčke
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť