Národné kuchyne▼
Viac▼
KOLÁČE
Jablkový koláč so zmrzlinou
Jemný tekvicový koláč so skyrom
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Kel na smotane
SUCHÉ PEČIVO
Tradičné orechové medovníky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Pikantné jablkové čatní s kokosom
ZÁKUSKY
Tekvicový cheesecake
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol
Kardamónový indický keks
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Brokolicová polievka so zemiakmi
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové sufflé
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Orechové kolieska
Krehké linecké pečivo
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Makové kolieska
Mliečna zemiaková polievka pre deti
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky plnené špenátom
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Zapečené kuracie prsia s kyslou kapustou
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť