Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Špaldové langoše
Zemiaková placka s cibuľou a medvedím cesnakom
KOLÁČE
Tvarohovo medový koláč s jablkami
Tvarohový koláč s višňami
ZÁKUSKY
Bounty rezy
PALACINKY
Jablkové palacinky zo špaldovej múky
MAFINY
Datlové mafiny
SLADKÉ RAŇAJKY
Špaldovo-ovsené lievance
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové medovníky
CHLIEB
Špaldový chlieb
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Hovädzí guláš so zemiakmi
Nepečený krémeš
Mäkké medovníčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
SLADKÉ JEDLÁ
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť