Národné kuchyne▼
Viac▼
ZÁVARKY DO POLIEVOK
Rajbanička - cestovina do polievky
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
KOLÁČE
Koláč z kyslého mlieka s broskyňami
Orechový koláč s tvarohom a zapekaným snehom
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Mrvenička
Makový koláč so slivkami
Nanukové rezy
Rumový orechovo-kakaový rez
Orechový rez s kávou
Krémové kakaové rezy
SLADKÉ JEDLÁ
Ryžový nákyp s čokoládovými jablkami
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
Hovädzí guláš so zemiakmi
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť