Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Cesnakovo zázvorové kuracie rezne
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cviklové kofty
Plnená vegánska tekvica
Tofu-baklažánové burgre s mrkvou
CUKROVINKY
Varené cícerové guľôčky s kokosom
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
Kapustové kofty
SUCHÉ PEČIVO
Kardamónový indický keks
Zemiakové placky s kyslou kapustou a šampiňónmi
Pečená kapusta
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Cícerové guľôčky s mandľami
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Mäkké medovníčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
SLADKÉ JEDLÁ
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť