Národné kuchyne▼
Viac▼
MORČACIE MÄSO
Pečené morčacie na kyslej kapuste so zemiakmi
Morčacie stehná na cibuli
Morčacie soté s pórom
Rizoto z morčacích stehien
Marinované pečené morčacie stehná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Nepečený krémeš
Polievka z veľkej strakatej fazule
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť