Národné kuchyne▼
Viac▼
TORTY
Dvojfarebná torta
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
KOLÁČE
Malinový mrežovník
Lekvárové trojuholníčky
Lekvárový mrežovník
SLADKÉ JEDLÁ
Plnený kysnutý slimák
ZÁKUSKY
Banánovo mandľový zákusok
Kávovo karamelové rezy
Orieškovo karamelový zákusok
Krehké lepené kolieska
Perníkový koláč
Domáce sladké fornetti
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
Nepečený krémeš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť