Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Cestoviny s dusenou zeleninou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s kukuricou
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Argentínsky zajac s hráškom a kukuricou
BRAVČOVÉ MÄSO
Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť