Národné kuchyne▼
Viac▼
Karfiolovo šošovicové karí
CESTOVINY
Bryndzové špagety
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok z červenej šošovice s kokosovým mliekom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiaky s cícerom
Cícerové placky s koriandrom
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté s pórom
KURACIE MÄSO
Actifry kuracie rezne v syrovom obale s pikantnými hranolkami
MÄSOVÉ POLIEVKY
Thajská kuracia polievka s kokosovým mliekom
NÁTIERKY
Bylinkové maslo
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Morský čert s hráškovým pyré
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
SLADKÉ JEDLÁ
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť