Národné kuchyne
Viac
Karfiolovo šošovicové karí
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Gazpacho
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Tekvicové quesadillas
Tofu v šošovicovej omáčke
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Smaženica s kuriatkami
CESTOVINY
Cestoviny s kuriatkami a lososom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový masala dál
Pikantné jablkové čatní s kokosom
Cviklové kofty
Červená šošovica so špenátom
HLAVNÉ JEDLÁ
Paprikáš z lesných húb
Šošovicovo-tekvicové karí
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Zeleninová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Hubová praženica z masliakov
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené kapustné listy
Cesnaková polievka so zemiakmi
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Lusková smotanová polievka
SLANÉ KOLÁČE
Pórový koláč so syrom
Pizza
SLADKÉ JEDLÁ
Nekysnuté jogurtové šišky
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Dusená ryža
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť