Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
Polievka z hlávkovej kapusty
Hrejivá zeleninová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok z červenej šošovice s medvedím cesnakom
Fašírky z červenej kapusty
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Pečená prílohová kapusta
Hliva v kurkumovej omáčke
Zeleninová polievka s červenou šošovicou
Vajíčková polievka s mrkvou
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
SLADKÉ JEDLÁ
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť