Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
Jednoduchá kuracia polievka
Bravčové na hubách
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Pikantná kapustnica
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Kačacia polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
Fašírka s vajcom
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
SLADKÉ JEDLÁ
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť