Národné kuchyne▼
Viac▼
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
SUCHÉ PEČIVO
Tradičné orechové medovníky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vegetariánska plnená paprika
PRÍVARKY A OMÁČKY
Pikantné jablkové čatní s kokosom
Cviklové kofty
Červená šošovica so špenátom
Pikantný hrach s mrkvou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Pečené sladké zemiaky
Kokosová dusená zelenina
HOVÄDZIE MÄSO
Zemiakové placky s hovädzím mäsom
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Špenátová ryža
Hrachovo špenátový prívarok
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť