Národné kuchyne▼
Viac▼
Je pikantná zmes korenín používaná hlavne v indickej kuchyni.
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový masala dál
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cviklové kofty
Zeleninové karí
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie karí
Tofu s fazuľou
Karfiol s indickým korením
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Špenátové zemiaky
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
Zemiakovo-baklažánová masala
Zemiakovo-karfiolová masala
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Nepečený krémeš
Polievka z veľkej strakatej fazule
Kuracie prsia v syrovej omáčke
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť