Národné kuchyne▼
Viac▼
Je pikantná zmes korenín používaná hlavne v indickej kuchyni.
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový masala dál
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cviklové kofty
Zeleninové karí
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie karí
Tofu s fazuľou
Karfiol s indickým korením
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Špenátové zemiaky
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
Zemiakovo-baklažánová masala
Zemiakovo-karfiolová masala
Domáce zemiakové lokše
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
Kurací perkelt
Hubová praženica z masliakov
MORČACIE MÄSO
Morčací paprikáš
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánové pavúky
Hovädzí kotlíkový guláš
Nivové jednohubky
ActiFry kuracie prsia so špenátom
Bryndzové pagáče
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť